D.3

Twee dagen later planden we onze derde date via WhatsApp.

Jul 26, 09:39
F: Ik ga om 1 uur hondje naar haar logeeradres brengen.
M: Waarom gaat ze uit logeren?
F: Hondje kan niet alleen zijn en D heeft een date. En ik zou ook graag uit logeren. ;-)
M: Oh ja? ;-)
F: Heel graag.
M: Jeetje, ja ik ook wel denk ik.

We chatten over waar we zouden slapen. Ik maakte me onzeker over de etiquette rondom dating en safe sex. Toch kon ik het denken opzij zetten, en genieten van de vrijheid die dat opleverde. Ik kon me overgeven aan de spanning over onze aanstaande nacht.

“Hou van mij,” zei D toen ik de deur uit ging.

Tijdens mijn wandeling met M nam mijn hoofd het weer over. Hoe meer ik er over nadacht, hoe onoprechter ik dacht over te komen. M had eens gezegd dat ze het fijn vindt als de man de leiding neemt in dit soort situaties. Dat moest ik nu doen.

We zoenden op de uitkijktoren.

Hoe we de nacht zouden doorbrengen verdween steeds verder in de achtergrond van mijn gedachten. We praatten over alles, zeiden alles hardop en genoten daarvan.

Als je me vóór deze tijd had gevraagd hoe belangrijk seks voor me was, had ik verteld dat ik het heel belangrijk vond. Mijn seksleven had misschien niet de frequentie waar de meeste mensen genoegen mee zouden nemen, maar ik was er gelukkig mee. Nou ja, in elk geval niet óngelukkig. Wat wil je, na 23 jaar vaste relatie.

Eens in de zoveel maanden probeerden we met elkaar te vrijen. Het lukte mij niet me over te geven aan de intimiteit, waardoor het een complex gedoe werd.

Seks bleef iets wat ik alleen deed. Ik miste de intimiteit in onze relatie niet.

We zaten naast elkaar op de bank, M had muziek opgezet. Ik nam de leiding. Ik genoot van M’s lichaam. De aanraking van haar zachte, gladde huid. Haar woorden en geluiden. Haar kusjes. Ik richtte me op haar plezier en ik stuurde haar. Ik kón haar sturen.

Dat mijn lichaam niet functioneerde als verwacht, verraste me. In eerste instantie frustreerde het me maar toen ik merkte dat M er geen punt van maakte, kon ik het loslaten en genieten van de dingen die wél werkten.

We vreeën en sliepen de nacht door. En de volgende ochtend.

Jul 27, 10:06
D: Alles goed?
F: Alles goed. Alles goed?
D: In principe wel.

Ik reed moe maar stuiterend van enthousiasme naar huis. M stuurde me een foto van een Starbucks koffiebeker met mijn naam er op. Ze was verliefd op mij. En ik op haar.

Thuis kon ik mijn enthousiasme maar moeilijk bedwingen. Ik vroeg D steeds of ze écht wilde horen wat ik had meegemaakt. Ik mocht alles vertellen. We waren eerlijk tegen elkaar en we waren het met elkaar eens.

Dit was een uitdaging, maar onder de streep werden we er allebei gelukkiger van. Nú al.

Een gedachte over “D.3”

Reacties zijn gesloten.