D.2

Jul 17, 12:11
F: Presentatie ging aardig. Was wel af en toe afgeleid doordat ik aan gisteren moest denken. :)
M: Aan wat je allemaal in het Stedelijk zag? ;-)
F: Niet aan wat er aan de muren hing. :)
F: Aan waarom ik je in godsnaam niet gezoend heb terwijl iedere vezel in mijn lichaam daar om schreeuwde...
M: En, weet je waarom?
F: Omdat ik er over na ging denken ipv te vragen of te doen...

Een date in Rotterdam vond ik spannender dan onze eerste date. Om te voorkomen dat bekenden mij met M zouden zien had ik bedacht dat we naar Heyplaat zouden gaan. Ik logeerde daar vroeger vaak bij mijn Oma. Ze had me toen ik klein was eens meegenomen naar een verborgen strandje. Ideaal.

Het was lekker weer. Ik haalde M op bij haar logeeradres en we reden naar het RDM terrein. Ik zag dat ze op haar gemak was, naast mij in de auto. Dat voelde vertrouwd. Ik vond haar stoer.

Op het strandje lagen we op onze handdoeken te praten en te eten van het fruit dat we onderweg gekocht hadden. Ik wilde haar de hele tijd zoenen, maar het juiste moment deed zich steeds niet voor. Ik besefte dat ik er niet over na moest denken. Opeens lagen we in elkaars armen en gaven elkaar honderd kusjes. Eindelijk.

Onder het eten hadden we een mooi gesprek: Door mijn relatie met D beseften we beiden dat M en ik geen toekomstplannen maakten. Geen samenwonen, geen gedoe. Geen huisje-boompje-beestje voor ons. Gewoon genieten van elkaar. We zouden wel zien waar het ons zou brengen. Wat een vrijheid.

Een gedachte over “D.2”

Reacties zijn gesloten.