D.1

Onze date kwam die week eigenlijk nauwelijks ter sprake in onze apps.

Jul 15, 22:59
M: Mooi hoor, dat Rotterdam. Ik mag mijn stadje wel wat meer promoten in onze Whatsapps :-)
F: Ik vind A'dam ook leuk hoor!
M: Anders kom je morgen even langs? ;-)
F: Goed plan!

Die ochtend moest ik nog werken, maar ik kon me niet concentreren. Om 13.00 uur stapte ik in de auto. Het was warm, ik reed met het raampje open en Spotify op shuffle. Af en toe moest ik hardop lachen om wat ik aan het doen was. Ik had gewoon een date, terwijl ik al een relatie had, haha!

Jul 16, 14:02
M: Ik ben in de museumwinkel...

Ze lachte naar me. Ik liep op haar af, gaf haar drie kussen en rook haar angstzweet. Het rook lekker en het stelde me gerust.

De dag vloog voorbij. We praatten over ons leven, onze relaties, de afspraak tussen D en mij. We onderzochten de architectuur van het nieuwe Stedelijk en deden er mee aan een animatiefilm, aten een kale biefstuk (“aha, dus dát is wat ‘solo’ op de menukaart betekent”), zaten met onze blote voeten in de museumvijver en eindigden we in het café van het concertgebouw.

Al die tijd voelde ik me op mijn gemak bij haar. Zo fijn, open en eerlijk, lief en mooi. Soms een beetje zweverig, maar tegelijk een stoere chick, in haar eentje met haar bedrijf in Amsterdam.

Ik was moe door alle indrukken, mooie gesprekken en wandelingen. Voor de deur van de parkeergarage namen we afscheid. Ik wilde haar zoenen, vasthouden, optillen en ronddraaien en daarna nog veel meer zoenen. In plaats daarvan gaf ik alleen een onhandig kusje.

Ik liep met spijt naar mijn auto, ik overwoog om te keren en het afscheid opnieuw te doen. Maar ik deed het niet.

2 gedachtes over “D.1”

Reacties zijn gesloten.